top of page

Krämig Hallonglass

Passar lika bra att äta som dessert eller till mellanmål! 2 PERSON TILLAGNINGSTID: 5 MIN






  1. 3 dl frysta hallon

  2. 3 dadlar, urkärnade

  3. 1 moget päron, urkärnad

  4. 1 tsk rent vaniljpulver

  5. 1 nypa havssalt

  6. 1- 1,5 dl kokosmjölk (inte light variant)



  1. Mixa i en kraftig matberedare till en jämn och krämig glass!

  2. Toppa med granola, valfria nötter och färsk frukt!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Glutenfria & veganska pepparkakor

Spröda pepparkakor på mandelmjöl ca 10-12 stycken (gör mer än gärna x2) Spröda pepparkakor på mandelmjöl ⁠ ca 10-20 stycken beroende på storlek(gör mer än gärna x2)⁠ ⁠ Ingredienser⁠ 1 1⁄2 dl mandelmjö

Glutenfritt vörtbröd/julbröd

Gluten/mjölk/ägg/nötfritt VÖRTBRÖD @martaglutenfri Martas saftiga glutenfria Vörtbröd⁠ 2 dl ekologiskt majsmjöl  6 dl glutenfritt havremjöl⁠ 2 tsk bikarbonat⁠ 2 tsk salt⁠ 1 tsk xantangummi⁠ 1,5 msk ch

bottom of page