Busenkelt recept för att göra Martas glutenfria granola till ett riktigt treat. Rekommenderas med en kopp kaffe! Receptet räcker till 20 bars. Ingredienser: 1 pkt Martas Crunchy Cookie Granola 2 msk kokosolja (kan uteslutas) 3 dl valfri choklad (om du väljer sockerfri, söta gärna med lite lönnsirap)
ev flingsalt
Gör så här: 1. Klä en 20 x 20 cm ugnsform eller djup bakplåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan. 2. Hacka ned Martas Crunchy Cookie granola till cirka 1 cm stora bitar i skål och ställ åt sidan. 3. Smält samman choklad och kokosolja. 4. Häll chokladblandningen över Crunchy granolan och blanda väl. 5. Häll i den klädda ugnsformen och kyl tills den stelnar (minst 10 min). Strö över flingsalt om det önskas. 6. Ta ut och dela i 20 bitar. ENJOY!