top of page

Glutenfria Crunchy chokladbites

Busenkelt recept för att göra Martas glutenfria granola till ett riktigt treat. Rekommenderas med en kopp kaffe! Receptet räcker till 20 bars. Ingredienser:⁠ 1 pkt Martas Crunchy Cookie Granola⁠ 2 msk kokosolja⁠ (kan uteslutas) 3 dl valfri choklad (om du väljer sockerfri, söta gärna med lite lönnsirap)⁠

ev flingsalt

Gör så här:⁠ 1. Klä en 20 x 20 cm ugnsform eller djup bakplåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan.⁠ 2. Hacka ned Martas Crunchy Cookie granola till cirka 1 cm stora bitar i skål och ställ åt sidan. ⁠ 3. Smält samman choklad och kokosolja. ⁠ 4. Häll chokladblandningen över Crunchy granolan och blanda väl.⁠ 5. Häll i den klädda ugnsformen och kyl tills den stelnar (minst 10 min). Strö över flingsalt om det önskas.⁠ 6. Ta ut och dela i 20 bitar. ENJOY!⁠

Martas crunchy cookie granola bars med choklad




55 visningar0 kommentarer
bottom of page